Waarom Magento?

Magento is hét nummer één e-commerce open source platform met meer dan 200.000 online retailers. 1 op de 4 online shops wordt door Magento gedreven. De krachtige en flexibele functies van Magento en een zeer uitgebreide administratie module biedt geavanceerde zoekmachine optimalisatie en catalogus–management tools en ondersteuing voor alle betaalsystemen en verzendmethodes. Met Magento kun je ook gemakkelijk meerdere shops vanuit een administatie panel beheren.

Het Cloud9 hosting team zijn ook Magento ontwikkelaars en daarom bieden wij meer dan een infrastruktuur voor uw Magento shop.  Wij staan klaar om u te bedienen van advies, maatwerk en ondersteuning voor uw Magento shop!

 

Magento Hosting

Waarom Cloud9xs Magento hosting?

Cloud9xs bied meer dan hosting alleen. Wij ondersteunen u in het beheer van uw webshop. Met onze hosting pakketten van Basis tot Premium kunt u op de ondersteuning rekenen die u nodig heeft.

Magento is een zeer populair platform maar heeft ook onderhoud nodig.

 

Magento vraagt veel van de server en snelheid is belangrijk voor uw klanten en voor zoekmachines.

We hebben snelle servers servers; iets dat Magento zeker nodig heeft. Daarbij helpen we u vanuit ons premium pakket alles zo optimaal mogelijk te laten functioneren om uw website performance een A ranking te geven.

 

Door de populairiteit is het extra belangrijk dat er regelmatig updates worden geinstalleerd.

Hackers zoeken constant naar beveiligingsfouten in Magento.Het is absoluut noodzakelijk dat er constant updates worden uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat de updates regelmatig worden uitgevoerd.

 

Magento zit niet makkelijk in elkaar en themas en plugins bevatten vaak kleine fouten.

Het lijkt heel eenvoudig; u drukt op een paar knoppen en heeft een plugin of beveiligings-update geinstalleerd. Er bestaat echter een grote kans dat uw website het vervolgens niet meer doet … Daarom zijn een goede backup en technische ondersteuning absoluut noodzakelijk.

 

Bij Cloud9xs geven wij uw website net dat kleine beetje persoonlijke aandacht dat nodig is om hem optimaal te laten functioneren.

Snelle laadtijd

Wij gebruiken verschillende caching systemen zoals Memcache en Redis en SSD schijven zodat uw webshop nog sneller laadt.

Magento Support

Ons Magento development team staat klaar om u te ondersteunen op alle onderdelen van uw Magento shop.

Magento updates

Cloud9 Magento team verzorgt alle critische updates en patches om de veiligheid van uw shop te garanderen.

Magento upscaling

Cloud9 Magento team monitort te allen tijde uw shop en passen onze hardware aan voor ultieme snelheid.

Installatie service

Cloud9 installeert uw Magento shop met bijbehorende opties en extenties en adviseert het juiste pakket.

Magento uitbreiden

Cloud9 biedt ook hulp bij het installeren van templates, extenties en het aanmaken van meerdere store views binnen uw huidige Magento platform.

Magento hulpdienst

Uw shop niet meer bereikbaar?

Cloud9 Magento developers staan 24/7 klaar om te helpen met meer dan 5 jaar ervaring met onderhoud, ontwikkelen en bouwen van extenties voor Magento webshops.

Neem contact met ons op