SSL Commercieel: Uw bedrijf online

Met een SSL Commercieel wordt niet alleen uw data versleuteld, maar weten uw gebruikers, dat u het bent en dat het om uw bedrijf gaat. Uw website vertegenwoordigt uw bedrijf optimaal en zorgt voor zekerheid en betrouwbaarheid bij uw klanten: de getoonde informatie klopt.

Voor dit certificaat wordt niet alleen het domein geverifieerd, maar ook uw bedrijfsregistratie (Kamer van Koophandel). Daarna wordt uw certificaat vrij gegeven en zullen we het voor u installeren.

SSL Commercieel

Geschikt voor alle soorten webshops, platforms en web communities.

  • Groen Slotje
  • 100% veilig: HTTPS
  •  Controle Domein
  • Controle bedrijfsgegevens
  • Hoger in Google

v.a. 45 €  per jaar

Aanvragen

SSL Commercieel: Installatie

Hulp nodig bij het installeren van uw SSL Commercieel certificaat?

Voor de installatie van een SSL Commercieel certificaat moet een uitgebreide verificatie doorlopen worden. We kunnen daarom geen garantie geven dat dit binnen 48 volledig afgehandeld is. Daarnaast hangt de snelheid van de installatie af van de complexiteit en gebruikte systemen van uw website. Er moeten 3 onderdelen geinstalleerd worden: het certificaat van de site (uw site), van de leveranciers (bijv. Comodo) en van de Certificate Authority (de regulerende organisatie).

Voor een standaard SSL installatie op uw domein rekenen wij v.a. 25 euro per certificaat. Afhankelijk van de complexiteit van uw website en/of webwinkel kost het wat meer moeite om een certificaat te installeren, dus voor Magento shops en andere applicaties kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen omdat er dan ook soms wijzigingen aan de code van uw website gemaakt moet worden.

Stuur mij een offerte