SSL Groen: De hoogste veiligheid

Met een SSL Groen wordt niet alleen uw data versleuteld, maar weten uw gebruikers, dat u het bent, wie u bent en waar uw bedrijf zit. Dit zorgt ervoor dat er geen enkele twijfel kan zijn over uw website en dat zal de geloofwaardigheid ten goede komen.

Voor dit certificaat wordt niet alleen het domein geverifieerd, maar ook uw bedrijfsregistratie (Kamer van Koophandel) en u wordt door de certificatie instantie gebeld. Daarna wordt uw certificaat vrij gegeven en zullen we het voor u installeren.

SSL Groen

Groene balk in uw adresbar met gevalideerde bedrijfsnaam.

  • Groene balk
  • 100% veilig: HTTPS
  • Controle Domein
  • Controle Bedrijfsgegevens
  • Controle Aanvrager
  • Hoger in Google

v.a. 159 € per jaar

Aanvragen

SSL Groen: Installatie

Hulp nodig bij het installeren van uw SSL Groen certificaat?

Voor de installatie van een SSL Groen certificaat moet de meest uitgebreide verificatie doorlopen worden. We kunnen daarom geen garantie geven dat dit binnen 48 volledig afgehandeld is.Daarnaast hangt de snelheid van de installatie af van de complexiteit en gebruikte systemen van uw website. Er moeten 3 onderdelen geinstalleerd worden: het certificaat van de site (uw site), van de leveranciers (bijv. Comodo) en van de Certificate Authority (de regulerende organisatie).

Voor een standaard SSL installatie op uw domein rekenen wij v.a. 25 euro per certificaat. Afhankelijk van de complexiteit van uw website en/of webwinkel kost het wat meer moeite om een certificaat te installeren, dus voor Magento shops en andere applicaties kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen omdat er dan ook soms wijzigingen aan de code van uw website gemaakt moet worden.

Stuur mij een offerte